zondag 13 oktober 2013

13 oktober 2013

Hallo allemaal, Sinds gisteren en vandaag zijn van alle puppy's de ogen opengegaan. Teefje roze die als eerste is geboren had ook als eerste haar ogen open. Dit houdt niet in dat ze nu al kunnen zien. Dat komt pas over ongeveer 4 dagen nadat de oogjes open zijn gegaan. Deze week hebben we ook al de nagels geknipt. Gelukkig hadden we een goed nagelknippertje omdat te doen want het was een heel fijn werkje... Verder gaat het heel goed met de puppy's, ze groeien goed. Hieronder 4 foto's van de reutjes met zijn tweeen. De kleinste is pupje blauw en de grootste is pupje groen. Daarna 4 foto's van de teefjes met zijn drietjes. Roze is de kleinste, rood is de middel grootste (bij de geboorte de grootste en zwaarste) en oranje is degene die (momenteel) het hardste groeit en het zwaarste is.
Bij de 1 na laatste foto is de voorste pupje roze (de kleinste van de 3), rechts achter is pupje oranje en links achter pupje rood. Hiernaast kijkt pupje roze in de lens met haar oogjes open...

5 opmerkingen:

  1. Ahhh..de oogjes open! Wat lief!! Weer allemaal nieuwe dingen te ontdekken voor ze ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo schattig met die kleine blauwe wazige oogjes, maar die veranderen snel in klein zwarte kraal oogjes. Ze worden steeds leuker. En ze ruiken zo lekker mmmmmm. Genieten hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een nieuwe mijlpaal: de oogjes zijn open! Ze zijn prachtig en ze glimmen je tegemoet ;)
    Heerlijk dat ze het zo ontzettend goed doen, wat ontwikkelen ze zich toch snel. Zoals Agnes al zegt: "ze ruiken zo lekker". Dat is GENIETEN met hoofdletters. Leuk dat wij op deze manier mee kunnen genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat geweldig dat het zo goed gaat met moeder Amy en de pups. Oogjes al weer open... En weet je wat?? Het wordt alleen nog maar leuker!! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat prachtig! Ze zien er goed uit, de molletjes. Inderdaad wordt het steeds leuker, en straks beginnen het echt hondjes te worden!

    BeantwoordenVerwijderen