donderdag 10 oktober 2013

10 oktober 2013

Hallo allemaal. Met de pups gaat het geweldig ! Ze drinken alle 5 goed en rusten goed uit. Deze week dinsdag hebben we de kleuren bandjes afgedaan omdat we ze nu goed uit elkaar kunnen houden en om ongelukjes te voorkomen. Op de foto´s zullen we de kleuren voor de pups blijven gebruiken maar dan met een handdoekje. Elke dag wegen we de puppy´s. We zien een goede stijgende lijn in hun gewicht. Ook hebben we vanavond voor het eerst de nageltjes geknipt. Het gaat ook heel goed met de moeder Amy.

3 opmerkingen:

  1. Wat groeien de kleine D'tjes geweldig goed zeg! Leuk om te zien ... Nog heel even en dan zullen ze de oogjes open doen en de wereld gaan bekijken. Ben nu al benieuwd naar de blikken in hun oogjes ;) Heerlijk dat ook mama Amy het zo goed doet. GENIETEN dus met Amy en haar pupjes in Doorn.
    Dikke knuffel voor Amy en haar kleintjes vanuit Etten-Leur,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zei het al eerder ik vind het zo'n leuk idee om de pups op gekleurde dekentjes te leggen i.p.v de halsbandjes. Ze zien er heel mooi uit, en ze groeien ook geweldig. Als de oogjes straks open gaan wordt het nog leuker. Heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooohh wat een heerlijke droppies! En die kleine stukjes wit; zo schattig!
    Super dat het allemaal zo goed gaat met het gezinnetje. Genieten!

    BeantwoordenVerwijderen