maandag 23 september 2013

23 september 2013

Lieve Amy-volgers, Het is al weer ruim een week geleden en er is ontzettend veel gebeurd. Met als belangrijkste het 'Markiesjesweekend' natuurlijk! We gaan terug naar afgelopen vrijdag: met een spannend weekend op het programma. Helaas kon Amy niet aan alle activiteiten meedoen... Maar ach, lekker luieren is ook geen overbodige luxe met haar kleintjes op komst. Op vrijdag kwamen we aan in Beekbergen en na een hereniging met haar zusjes en vader en het verkennen van onze accomodatie voelde ze zich helemaal op haar gemak. Zoals eerder gezegd heeft Amy lekker haar rust gezocht en gevonden in het huisje en zich niet ingezet op alle goed georganiseerde activiteiten. Maar nogmaals, lekker rusten kan geen kwaad met haar puppy's in aantocht. Want ja, het komt nu allemaal wel heel dichtbij. Vanaf vandaag nog (ongeveer) 12 dagen. Met andere woorden; aftellen geblazen! Natuurlijk kun je op dit blog lezen over alle gebeurtenissen maar hoe leuk zou het nou zijn als er ook wat te bekijken valt, oftewel foto's volgen! De foto's zal Lorenzo deze week uploaden (hij heeft de komende 2 dagen een beetje veel huiswerk....), vandaag heb ik jullie van deze update voorzien. Graag tot de volgende update en tot die tijd een poot van Amy! Groeten, Nando

2 opmerkingen:

  1. Leuk om deze update te lezen, Nando. Ik ben ook erg benieuwd naar de foto's van Lorenzo. Het begint nu behoorlijk op te schieten en dat is te zien aan de buik van Amy. Fijn dat ze het zo goed doet. Wij tellen mee af ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spannend hoor, het is nu echt aftellen. Fijn te horen dat jullie het gezellig hebben gehad in Beekbergen en dat Amy heeft kunnen rusten. Wij wachten intussen met spanning af.

    Groetjes,

    Max, Karin, Yara en Alex

    BeantwoordenVerwijderen